2009.01.22. 12:56| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Ülök a kocsiban, robogok haza ebédelni... lokálpartiotista szellemben végigtekerem a rádiócsatornákat, de tudom, hogy Csaba Rádió lesz belőle. Dél. Hírek.

Egye fasz (nem, ez öcsém dumája, amúgy is pösti) fene, hallgassuk a híreket. Pár másodperc értelmezés. Sokk. Rövidzárlat. Hangos, nyál- és könnyfakasztó röhögés... majd "Bravó!"-val konstatálás.

 

 

"Feltehetően átmászott a kerítésen, így jutott be a telekre és 15.000 Ft értékben baromfit tulajdonított el ismeretlen elkövető Gyomaendrődön.

(Békés Megyei Rendőr-főkapitányság)"

 

Félelmetes mennyire zajlik az élet... a bűnözés, pedig példátlan! Ez a hír. Ennél csak az a szomorúbb, hogy este a Csaba Tv-n is meg kell hallgatnom, mert anyám azt nézi... mert tudom, hogy benne lesz. Benne kell hogy legyen!!! :D

 

update: elképzelem a helyszínelés bonyodalamait:

x - "Szerinted, hogy jutott be az elkövető?"
y - "Szerintem átmászott a kerítésen."
x - "Biztos, hogy a kerítésen mászott át?"
y - "Nem biztos... de feltehetően."

 

Eheti találóskérdésünk pedig:

Ha egy tolvaj a kerítésen átmászva tulajdonít el 15000 Ft-ért baromfit, akkor mennyi baromfit képes egyidőben eltulajdonítani és mennyibe kerül egy baromfi?

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr46895384

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: pussy webcams 2017.11.08. 18:51:30

Acai Berry Powder Safe - boymahsuly on blog.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása