2009.03.03. 16:46| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Véééégre!!! 

Korszakalkotó áttörést hozott egy olyan kutatás, melynek eredményére mondhatjuk, hogy évek,... mit évek: évtizedek, talán méginkább évszázadok óta vár az emberiség!!

Kétségtelen, hogy eddig valahol legbelül az összes férfi lelkében aprócska szorongással élte teljesnek nem mondható életét, mennyei mannaként várva a választ az emberiség, de - legalábbis a ruházat - létezése óta eme kardinális kérdésére...

Megválaszolóját pedig valószínűleg új megváltóként fogják világszerte ünnepelni, s miután minden országban felruházzák az adott állam valamilyen tiszteletbeli tisztségével - pl Magyarországon a következő télen a Duna jegén megkoronázzák -, a végső dicsőséget a vatikáni szentté avatása hozza el majd számára... még életében!

 

Lövésetek sincs, hogy mi ez a kérdés, mi?!
Szégyen és gyalázat!! 

 

Pedig már drága, franciaországi légiós Koncz barátom is feszegette a kérdést, de jobb dolga lévén (vagy nem hitte, hogy megfejtheti a talányt) inkább a pénzügyi terület felé fordította mindent látó szemeit.

 

Akkor félve mondom ki e kérdést, sőt, csak ha kijelölitek, akkor fog látszani:

?                Hogyan keletkezik a köldökszösz?                ?

 

 

És lássanak csodát, az Úr 2009. éve elhozta magával a választ a kérdésre, mely még a Kennedy-gyilkosságnál, vagy a 1947-es Roswell-i történteknél is több embert foglalkoztat:

 

Megfejtették a köldökszösz titkát!

 

A titok megfejtése (szigorúan tudományosan):

"Megoldódott a köldökszösz-termelődés rejtélye, s egy osztrák tudósnak köszönheti a világ a felfedezést. Georg Steinhauser vegyész három éven át szöszmötölt, míg aztán felfedezett egy szőrszálfajtát. A szőr vége horgas, és foglyul ejti a pólók, törölközők és egyéb ruhaneműk, textíliák bolyhait, és gyűjteni kezdi a köldökben.

„A köldök körüli hasszőrszálak gyakran koncentrikus körökben nőnek. A pihekeletkezés természetrajza sokkal több embert érint, mint elsőre gondolnánk" - idézte a kutatót az Ananova brit hírügynökség. A bécsi műszaki egyetem tudósa 503 köldökszöszt és -pihét vizsgált meg, mire a nagyszerű felfedezésre jutott."

Címkék: agymenés  |   | 7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr4977797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nofree 2009.03.03. 23:15:52

kurvára le vannak maradva sógorék, már több, mint egy éve tudjuk!

Zotya@pest 2009.03.03. 23:21:23

jajj...
ez ütött...
nem is tudok többet mondani...
:)

Ricsman - HóStrucc 2009.03.04. 10:21:03

@nofree: hát igen. Egyébként a fent említett másik két rejtélynek is megvan a megoldása nyilván, de a világ nem elég érett még ahhoz, hogy ilyen dolgokat egyszerre tudjanak meg... szerintem ez is alapjaiban változtatja meg a világot!

Legalábbis a szépségipar férfiakra koncentráló részlegét :D
Már látom is ahogy Beckham szedi a reklámban a köldökszöszt és közben magyaráz, hogyan lehet elkerülni ---> has_szőr_epillálás :)

Ricsman - HóStrucc 2009.03.04. 10:22:26

@Zotya:

Ne is tagadd, hogy amikor elolvastad, megnézted hogy van-e éppen! :P

yorkstone 2009.03.04. 10:45:11

Hát ez tényleg nagy felfedezés:) Most már mindent értek.

nofree 2009.03.04. 17:48:47

de pont azt mondom, h ez nem új [lásd: blogol.hu/comment.php?log=1386445]. kérjük a koronát!

Ricsman - HóStrucc 2009.03.04. 19:58:59

@nofree: hát, igen, ezt ti valóban összeraktátok. Szólhattatok volna szerencsétlennek: megspórolt volna 3 évet. :D A korona jár.. már csak fagyaszd be a Dunát ;)
süti beállítások módosítása