2009.07.07. 23:50| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Bár szeretnék olyan nyugodtan, kipihenten várni a pillanatra, amikor ki szokott pattanni valami igazán ínyenc, olvasható, élvezhető, vidám,

de sajnos mostanában még csak közelében sem voltam ilyennek. Tudnék írni az élet nagy dolgairól, az ország problémáiról. Megolási javaslatokat is tehetnék, mert aki valaha akár csak középsuliban tanulta a mikro-, makroökonómiát az vágja az alap összefüggéseket, tudja mennyi logikai és elvi hibát vétettek azok ott fennt. Írhatnék arról is, hogy ezeket az embereket, akik viccesen csak politikusnak nevezik magukat (kb ilyen vicc lenne ha holnaptól felvenném a táltos-sámán titulust, bár gondolkozom egy barbár/kalóz/illuzionista kombón is) mennyire és hogyan komálom. Elővehetném az ország jövőképét, vagy épp feldobhatnám az egyre gyakrabban felmerülő külföld vs. HAZA pro és kontra vitatémát. Bár ultimate answer mindig van: ATTÓL FÜGG.

Mindezt viszont nincs kedvem megtenni mostanában...

... mint ahogy sok minden mást se.

 

Ezért maradnak a vicces képek, amíg jobb nem jön.
Telhetetlenek meg túrkáljanak az archívumban, van miből szemezgetni.

Címkék: komoly doomsday ígye  |  · 1 trackback  | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr821233246

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: sivivienda-ep.gob.ec 2017.12.08. 17:30:59

Aplicacion de trabajo en walmart en espanol - qieqajx

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása