2009.07.23. 10:57| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Mert az emberek amúgy is rohannak. De tényleg. Ki a fenének van ideje bármilyen hosszút olvasni? Fogadjunk, hogy a vicc rovatban sem kezdesz bele csak a 3-6 sorosokba. Ugyehogyugye?! S mielőtt valaki alapvetően hibás feltételezést vonna le, miszerint én most itt akkor az olvasás ellen vagyok, meglepetésszerű szemből-hátba-megkerülős-flikkflakk-ninjarugásos-szaltózós támadást indítok! Körítve egy verbális könyvajánlással. Nincs az a harcművész, aki ezt a kombót ki tudná védeni! Harrrrrrr!!! 

Figyelem! Általános műveltséget, rálátást és önismeretet növelő könyvek. Amennyiben mindezt szeretné elkerülni, kérem nyomja meg a képernyő jobb felső sarkában lévő piros X gombot MOST!

 

Mellesleg, hol vannak az ilyen könyvek (mint az első) a régi Kottlerek mellé? Amolyan service pack-ként, vagy update-ként? Továbbá itt jegyezném meg, hogy istentelen drágák a könyvek... így nem csoda ha nem olvas senki!

Címkék: jókedv ajánlat  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr461262592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása