2009.11.09. 13:18| Szerző : Ricsman - HóStrucc

A kolbászfeszt óta eléggé monotonitásba süppedtek a hétköznapok. A fesztiválra való tekintettel azóta nem is ittam be, ugyanis azt überelni nem tudnám társaság hiányában. :D Poszt meg azért sincs gyakran, mert továbbra is rettegésben tart saját operációs rendszerem, így feleslegesnek érzem adatok átmásolgatását. Legújabb őrülete pl, hogy minden egész órában leválasztja az usb-kapcsolatokat egy mp-re, ezzel az otthoni usb-s netemet meg is gyilkolva... Roppant érdekes, várom a további cifra windows-X-aktákat.

Munkáról is röviden. Pesten nincs. Pl egy 4 betűs cég még csak arra se méltatott, hogy utolsó körös interjú után egy "nem"-mel felhívjon, emailezzen, postagalambozzon, vagy füstjelezzen.(Nem, már nem lepődtem meg...) Lehetnék persze bármelyik pillanatban értékesítő, netán telefonos munkatárs, saleses, meg ki hogy hívja. Persze azt nem fogom, míg nem kényszer. Így most előre láthatóan pestországot nem tudom mikor nevezem ki állandó lakhelyemül és földesúri birtokommá. Rossz hír ez mind számomra, mind a kastély úrnője, mind pedig hűséges bajtársaim, a kerekasztal lovagjai csabai kolbász lovagrend immáron örökös tagjai számára, nem különben pest bizonyos területeit már uraló, egykoron pécsi, jelenleg pedig már pesti hűbérúr és kiskirály barátaim számára is. Felettébb bosszantó, hisz így a pestországi területekért/kerületekért folytatott csatározásaink modern kori formáját - amit Korda úr csak Texas Hold'emnek hív - sem tudom velük űzni.

Ha minden igaz, november végétől viszont hétvégente akár fellelhető is lehetek pesten, persze csak korlátozott időre. Részletek az esetleges megvalósulást követően.

 

Viszont tegnap kipróbáltam - ha nem is szándékosan - milyen pofával sárban csúszni 5 méteren keresztül. Egész mókás és még annál is mocskosabb, züllöttebb, állati jelzővel is illethető dolog... már tudom kiskoromban anyám miért nem engedte! :) 

Aki szereti a szabadságérzetet meg a természet közelségét, azért próbálja ki egyszer az életben! Erősen addiktív tulajdonsága is van, kár hogy nem sikerült gólt lőnöm egy nem feltünő repetáért. :D

Címkék: komoly  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr411512602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása