2010.02.13. 18:02| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Bár szerencsére viszonylagosan immunis vagyok a politikai agymosásokra, nyilvánvalóan van egy kialakult képem mindegyik nagyobb pártról. Lassan lesznek választások is, amikor annyi pofon fog gazdát cserélni a kampányolás során, mint egy erősebb hétvégén a falusi kocsmákban és diszkókban összesen! Ebből kifolyólag - és Dávid kedvéért - előveszem az elhanyaholt 3 dolog kategóriát, hogy zanzásan nyilatkozzak a jelenlegi 5 meghatározó pártról. Sok jóra ne számítson semelyik. :)

 

3 dolog a FIDESZ-ről:

 

  1.  ideje lenne végre nem úgy felosztani egy 4 éves ciklust, hogy 1 év szardobálás az előző kormányra, 2 év kormányozgatásocska, 1 év jujj de jók vagyunk, leszünk jövőre jobbak is kampány(ez állt az emeszpére is). Mellesleg hátszélben igazán könnyű lenne végre dobni egy nagyot .
     
  2.  Program nincs, helyette van új dakota közmondás és székely vicc (ha szarunk az egészre akkor is nyerünk)
     
  3.  logikai csavar: vajon több-e a 2/3, mint a 2/3-nál kevesebb
Címkék: 3 dolog  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr71750012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása