2010.07.09. 14:33| Szerző : Ricsman - HóStrucc

A németek konkrét tervekkel jöttek a foci vb-re Dél-Afrikába. Meg kell nyerni és punktum! Látszott a német precíziós műszer, s hogy az nem csak a csapat játékára értendő. Hosszú évek óta ki van ez találva. Látva a német vezetőség, hogy a hajdani sikereket nehéz lesz felülmúlni a jelen német ifjoncanyagból ezért ördögi tervet eszelt ki! Fogta, és elszipkázta a különböző országok egy-egy teherségesebbjét. Csak meg kellett keresni a szülőket, felajánlani egy jó kis állást, aztán a gyerek már német mezben fog focizni ha felnő. Így lett a német válogatott kisebbségben német. A legerősebb import-régiójuk a közkedvelt Lengyelország és Törökország, de akadnak itt más nemzetekből is.

Mivel ezek a stratégiák nem maradtak sokáig titokban, ezt más nagyhatalmak is átvették, így valami pluszt kellett belerakni, amitől nem lesz az egész projekt egy füstbe ment terv.  A németek titkos űrkutatási projektekbe kezdtek sok-sok évtizeddel ezelőtt, hogy valami olyanuk legyen, ami másnak nincs. Csupán a kontakt személy hiányzott, aki tető alá hozza az üzletet. És itt jöttek képbe Az örmények! Bizonyám! Egy borús napon, két ballonkabátos férfi ment be rövid időn belül a yereváni Stoyka-bárba. Egy VIP helységben pedig gazdát cserélt a fémbőrönd és egy kis notesz, benne egy titkos frekvenciával.

A német ügynök örömmel sietett vissza Berlinbe, majd miután az űrbe küldött adás hamarosan választ kapott, a német miniszterelnök munkaszüneti nappá nyílvánitotta az a napot! Viszonylag olcsón megkapták a tehetséget amit kértek: ötezer tonna kifordított tetra-pack tejesdobozt lőttek fel az űrbe. A feltünést kerülendő egy kietlen helyen kellett volna a Földre érkeznie a csomagnak. Egy villanás volt látható rövid ideig a sivatagos Özkenttől keletre. A németek terve az volt, hogy gyors behozzatják egy Törökországból érkező szállítmánnyal, álszülőkkel, mint vendégmunkások gyerekét. A tervbe csúszott egy kis hiba, ugyanis pont arra tevegelt Mesut, aki megtalálta az apró teremtményt és magáról és lakóhelyéről elnevezte Mesut Özilnek. Ez hatalmas mázli volt a számára, hisz később emiatt költözhetett ő is Németországba és a hallgatásáért kapott pénzből alapította meg az első németországi kebab-gyorsétterem láncot! A kis Mesut innen már a németek keze között nevelkedett és látszott hogy nagy vásárt csináltak vele.

Az Stoyka-bárban született cserekor azonban volt egy kitétel: amerikában befuttatják az örményeket, és egy kliphez felhasználhatták a lényt! Később ez indította el a találgatásokat a kis Özillel kapcsolatban, melyek a mostani tényfeltáró riportot is eredményezték! 

Íme a bizonyíték: 

 

 

Azt azonban nem tudhatták a németek, hogy a spanyolok ellen egy másik univerzum fia is kevés lesz.... 
(nem lennék meglepve,ha négy, vagy nyolc év múlva több Özil kinézetű lenne a német válogatottban) :)

Címkék: agymenés  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr62141002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása